Twitter Fenomeni Hayvanlara Sahip Çıktı

Sosyal paylaşım sitesi olan Twitter’da birçok ünlünün takip ettiği İzmirli fenomen Alaattin Çağıl, 4 Ekim Hayvanlar Günü’nde hayvanları unutmayarak, hayvanların korunması hakkında kampanya başlattı. Kampanya Twitter’de Trend Topic (TT) oldu.

Twitter Fenomeni Hayvanlara Sahip Çıktı
İzmirli Twitter fenomeni Alaattin Çağıl, sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. Çağıl, 4 Ekim Hayvanlar Günü’nde hayvan dostlarımızı unutmayarak Twitter’da #HayvanDostlarımızıKoruyalım şeklinde hastag açarak hayvanları koruma kampanyası açtı. Kısa bir süre içerisinde Trend Topic (TT) olan hastage Alaattin Çağıl’ın hayvansever ekibi; Erkan Çamlılar, Alican Sofu, Gönül Şahan&Emrah Şahan(Şahangiller), Adamın Tillahı’da destek verdi.

Uzun bir süre Twitter gündeminde kalan kampanya hastagı binlerce twitter kullanıcısına ulaştı. İzmirli fenomen başlattığı bu kampanya hakkında şunları söyledi:

"Hayvanlar için yapılan şeylerin değeri bilinmemekte, kullanılmamakta ya da zarar verilmekte. Barınaklarda yaşanan üzücü çirkin durumların karşısına geçilmesini ve artık Hayvan Dostlarımıza eziyetin cezasının artmasını fakat en önemlisi bu durumun önüne geçilmesini hassasiyetle takip edilmesini rica ediyorum. Bu dünyada hepbirlikte yaşadığımızı unutmayalım tüm canlılara,doğaya ve çevreye iyi bakmaya çalışalım. Konuyla ilgili olarak son diyebileceğim şey #HayvanDostlarımızıKoruyalım kampanyasına destek olan tüm hayvansever kardeşlerime, dostlarıma ve büyüklerime teşekkürlerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız, hep var olun."
Kaynak: İHA