Türkiye 2023 Hedefine Ulaşacak

AK Parti Denizli Milletvekili Tin: 'Biz Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak olan güçlü tarihi yeniden yazıyoruz'.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, düşmanların Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak için elinden geleni yaparken, Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak olan güçlü tarihi yeniden yazdıklarını belirtti.

Milletvekili Tin, yaptığı yazılı açıklamada, TBMM 26. dönem 1. yasama yılında 128 birleşim gerçekleştirildiğini, bin 107 saat 52 dakika çalışıldığını, Meclis'e gelen tasarı ve tekliflerden 92'sinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek kanunlaştığını ve toplamda 53 bin 902 sayfalık tutanakla tarihe not düşüldüğünü, yeni yasama döneminde de milletin kendilerine yüklediği sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olacaklarını belirtti.

Denizli'ye 1. yasama yılında önemli hizmetlerin yapılmasına aracı olmanın gururunu yaşadığını dile getiren Tin, şu ifadeleri kullandı:

'Denizli, sanayisi, tarımı ve turizmi ile Ege'nin en önemli illerinden biri. Bir milyon insanımızın geçimini sağladığı bu topraklarda, yaşam standartlarının daha da iyileştirilmesi için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Çardak Organize Sanayi Bölgesi ve Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi oluşturulması gibi yeni sanayi merkezlerinin kurulması başta olmak üzere bu sektörlerin sorunlarının çözümü için çaba sarf ettik.

Başta ticaret hayatında girişimcilere önemli mali destekler içeren yasal düzenlemelerin gerçekleştirilmesine ön ayak olduk. Enerji sektöründe yeni adımların atılması için yol haritaları belirledik. Tarım sektöründe desteklerin yanında yeni yatırımlara da kolaylık sağladık. Sağlık ve eğitim alanında yürüyüşümüzü daha da güçlü hale getirdik.'

Türkiye'nin yükselişini engellemek için dış güçlerin ve onların maşa olarak kullandıkları yapıların ellerinden geleni yaptıklarına işaret eden Tin, 'Türkiye'nin bölgesinde güçlü olması gerekiyor. Aynı zamanda İslam alemi de ülkemize umut bağlamış durumdadır. Herkes Türkiye'nin ilerleyişini durdurmak için elinden geleni yaparken, biz Türkiye'yi 2023 hedeflerine taşıyacak olan güçlü tarihi yeniden yazıyoruz. 2023’teki Büyük Türkiye'nin gerçekleşmesini engelleyemeyecekler. Boşa geçirecek bir dakikamız bile yok. Düşmanlarımızın planlarını boşa çıkaracağız. Allah'ın izniyle bunu hiç kimse engelleyemeyecek.' görüşlerine yer verdi.

Kaynak: AA