Sarıgöl Mezarlıklarındaki Eksiklikler Giderilecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti. Ardından Sarıgöl ilçe mezarlığı ve belde mezarlıklarında incelemelerde bulunan Çakır, mezarlıktaki eksik ve sorunların hızlı bir şekilde giderileceğini ve yapılacak gasilhane için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Sarıgöl Mezarlıklarındaki Eksiklikler Giderilecek
Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Manisa il genelinde bulunan mezarlıkların sorunlarını hızlı bir şekilde masaya yatıran Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı, Sarıgöl ilçe mezarlığı ve Avşar mezarlığında sorunlu olan bölgelerin hızlı bir şekilde iyileştirilmesi için çalışıyor. Bu kapsamda Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u ziyaret etti ve ilçe mezarlığı ve Avşar Mezarlığı’nda incelemelerde bulundu. Çakır’a ziyaretlerinde ve incelemelerinde, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve yetkililer de eşlik etti.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Daire Başkanı Serpil Çakır, “17 ilçemizde olduğu gibi Sarıgöl ilçesi mezarlıklarımızda da yoğun mesai harcıyoruz. İlçemiz mezarlığındaki eksikleri ve sorunları tespit ederek, çözüme kavuşturacağız. Aydınlatma, güvenlik, konusunda da çalışmalar yapılacak. Gömü alanları için yer yer kamulaştırma gereken yerleri ile ilgili ve mezarlık içindeki yollar ve istinat duvarlarının bakımı gibi konularda gerekli çalışmaları yapacağız. Yeni gasilhane projesinde de yer incelemesini gerçekleştirdik” diye konuştu.

Kaynak: İHA