Sancaklıbozköylüler Turgutlu'ya Daha Rahat Gidecek

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Sancaklıbozköy Mahallesi’ni Turgutlu ilçesine bağlayan 5 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Sancaklıbozköylüler Turgutlu'ya Daha Rahat Gidecek
Manisa’nın il genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları ile vatandaşları kaliteli ve konforlu yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler ilçesi Sancaklıbozköy Mahallesi’nde, mahalleyi Turgutlu ilçesine bağlayan 5 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştiriyor. Yolun 2 yıldır yapılmasını beklediklerini belirten Sancaklıbozköy Mahallesi Muhtarı Kadir Dalgın, yolda yapılan çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Dalgın, “Bugün bizim için önemli bir gün. 2 yıldır beklediğimiz asfalt çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün sayesinde gerçekleşiyor. Burada ekiplerimiz çok iyi çalışıyorlar. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Manisa il genelinde yolları yenileyerek vatandaşları modern ve konforlu yollarla buluşturduklarını dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak yıllardır bakımsız olan ve vatandaşların sorun yaşadıkları yolları yeniliyoruz. Şehzadeler ilçesi Sancaklıbozköy Mahallesini Turgutlu ilçesine bağlayan 5 kilometrelik yolda asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra bu yolda ulaşım sorunu kalmayacak. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar” diye konuştu.

Kaynak: İHA