Niğde Belediyesi Polis Adaylarını Unutmadı

Niğde Belediyesi, Niğde Polis Meslek Eğitim Merkezinde (POMEM) sınava girecek öğrenci ve velilere destek için kahvaltı, çay ve sıcak çorba ikramı yapıyor. 15 gün boyunca devam edecek ikramlar için belediye personeli sınav alanında hazır bulunuyor.

Niğde Belediyesi Polis Adaylarını Unutmadı
Sosyal belediyeciliği hizmetin her alanında yaşatan ve adından sıkça söz ettiren Niğde Belediyesi polislik sınava girecek öğrencileri ve velileri unutmuyor. Niğde ve başka illerden gelen öğrencilere ve velilere ekmek, çorba, çay su ve kahvaltı ikramında bulunuyor.

Niğde Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri sınav yapılacak alanda Pazar günü çevre temizliği yaptı. Sınava girecek öğrencilerin daha rahat ortamda girebilmeleri için belediye tarafından masa, sandalye ve çadır yerleştiriliyor. Niğde Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü 18 Ekime kadar devam edecek mülakat sınavları boyunca ikramlarını sürdürecek.

İkram Çeşmesi De Hizmette

Niğde Belediyesinin Ramazan ayında mahalle iftarlarında ve cami çıkışlarında konuşlandırdığı İkram Çeşmesi şimdi de sınava girecek öğrenci ve velilerin hizmetine sunuluyor. Sınava girecek öğrencilere başarılar dileyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan “ Sınava girecek öğrencilere ikramlarda bulunuyoruz ve her türlü desteği vereceğiz. Sınava girecek öğrencilere başarılar diliyorum “ şeklinde konuştu.

Niğde Belediyesinin ikramlarından memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ a ve belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA