Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Sarıkız Sulama Birliği'ne Ziyaret

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Saruhanlı Sarıkız Sulama Birliği Başkanlığı görevine yeni başlayan Alp Serdar Tuğsal’ı ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden Sarıkız Sulama Birliği'ne Ziyaret
Saruhanlı Sarıkız Sulama Birliği Başkanlığına seçilen Alp Serdar Tuğsal’ı Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ziyaret etti. Halil Memiş’e, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, Saruhanlı Koordinasyon İşleri Müdürü Erdinç Karaköse ve meclis üyeleri eşlik etti. Yeni görevinde başarılar dileyen Genel Sekreter Halil Memiş, “sulama birlikleri, sulanabilir tarım alanları açısından önemli görevler yürütmektedir. Yeni düzenlemelerle de belediyelere tarım ve hayvancılıkla ilgili görevler verilmiştir. Büyükşehir Belediyesi olarak çiftçilere yönelik ve sulama ile ilgili birçok faaliyet yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızın işbirliği içerisinde devam edecek” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Birlik Başkanı Tuğsal, işbirliği içerisinde üreticinin yanında olmayı sürdüreceklerine dikkat çekti.
Kaynak: İHA