Mahallelerde Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Asfalt çalışmalarına aralıksız devam eden Talas Belediyesi, Yazılı ve Başakpınar Mahallesinde bulunan 4 cadde ve 4 sokakta asfaltlama çalışması yaptı. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri kentin muhtelif sokak ve caddelerinde asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Mahallelerde Asfalt Çalışmaları Sürüyor
Yazılı Mahallesinde Mengücek Caddesi, Han Caddesi, Emirgan Sokak olmak üzere 1 kilometrelik alana 1.105 ton asfalt serilirken, Başakpınar Ufuk Mahallesinde ise Esen Sokak, Kardelen Sokak, Esen Sokak ve Han 1 Sokak bağlantı yolu ve Çağlayan Caddesi olmak üzere toplamda 800 metre uzunluğundaki alana 1.100 ton sıcak asfalt serildi.

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Bu yollara yaklaşık 2 bin tondan fazla sıcak asfalt serildi. Talas genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam ediyor. Bu konuda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Planlamalarımız çerçevesinde ilçemizde ihtiyaç olan yolları asfaltlama çalışmaları devam edecek. Aynı zamanda ekiplerimiz asfaltlarda oluşan hasarları kış ayları gelmeden onarıyor. Yine ihtiyaç duyulan mahallelerimizde bordür, kaldırım yenileme ve yol genişletme çalışmalarımız da sürüyor. Her yıl bu çalışmalarımız devam edecek, inşallah her yere ulaşmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: İHA