Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi Özgün Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor

Sera Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirilen “Idea to Business Challenge 2016” etkinliğiyle girişimci adayları yatırımcılarla buluştu.

Erciyes Teknopark Sera Kuluçka Merkezi Özgün Projelere İmza Atmaya Devam Ediyor
Girişimci adaylarının teknoloji tabanlı, yenilikçi, ticari değeri yüksek iş fikirleri üretmelerini ve bu iş fikirlerini ürüne/hizmete dönüştürüp pazara sunmalarını sağlayan Sera Kuluçka Programı kendine özgün iş fikirlerini hayata geçirmeye devam ediyor.

“Idea to Business Challenge 2016” etkinliğiyle ilgili bilgi veren Erciyes Teknopark A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Hidayet Kiraz şunları söyledi: “Sera Kuluçka Merkezi’nde girişimci adayları için gerçekleştirdiğimiz etkinliklerin inovatif olmasına özen gösteriyoruz. Herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak düzenlenen bu etkinlikte iş adamları ve melek yatırımcılar, akıllarındaki iş fikirlerini hayata geçirecek girişimci adaylarını aradılar.

Girişimci adaylarının üzerinde çalışabilecekleri hazır bir iş fikrinin olmasını sağlayan “Idea to Business Challenge 2016” etkinliğine dört ayrı salonda yaklaşık sekiz yüz kişi katıldı.

Sera Kuluçka Merkezi’nde geliştirdikleri fikirleri hayata geçiren ve başarı yakalayan genç girişimciler etkinliğe katılanlara ilham kaynağı oldu. Ardından sahneye çıkan iş adamları ise iş önerilerini girişimcilerle paylaşarak onları öğrenciyken iş dünyasına adım atmaları konusunda teşvik etti.

Kendine has kuluçka modeli ile örnek gösterilen Erciyes Teknopark, bünyesinde yer alan farklı sektörlerdeki firmaların ve işbirliği içinde olduğu girişimcilerin vizyonunu genişletebilmek için özgün projeler geliştirmeye devam edecek.”
Kaynak: İHA