Başkan Kayda, Vali Güvençer'i Ağırladı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Kayda, Vali Güvençer'i Ağırladı
Manisa ilçelerinin ziyaretleri kapsamında Salihli’ye gelen Vali Mustafa Hakan Güvençer, ilçe protokolü tarafından karşılandı. Salihli Kaymakam Vekili ve Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin ve ilçe protokolü ile Kaymakamlık binasında kısa bir toplantı yapan Vali Güvençer, buradan Salihli Belediyesi’ne geçerek Başkan Zeki Kayda’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete, Salihli Kaymakam Vekili ve Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca ile Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren de eşlik etti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i belediye önünde Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri ile birlikte karşılayan Başkan Zeki Kayda, Salihli ziyaretinden dolayı Vali Güvençer’e çiçek takdim etti. Manisa Valisi Güvençer’i makamında ağırlayan Başkan Kayda, “Sayın Valim, Manisa’nın şirin ve güzel ilçesi Salihli’mize hoş geldiniz” diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Salihli Belediyesi tarafından ilçede yürütülen çalışmaları anlatan Başkan Kayda, Manisa Valisi Güvençer’e Salihli Organize Sanayi Bölgesi, inşaatı süren fakülte binası, köprüler, modern pazaryeri ve yeraltı otoparkı, Atatürk Spor salonu ve sosyal belediyecilik hizmetleri hakkında brifing verdi.

Salihli ziyaretinin kendisine pozitif enerji verdiğini belirten Vali Güvençer, belediyede gerçekleştirilen samimi karşılama nedeniyle Başkan Kayda’ya teşekkür etti. Manisa’nın büyük ilçelerinin başında Salihli’nin geldiğini kaydeden Vali Güvençer, ilçenin hem tarım hem de sanayi bakımından büyük gücü olduğunu söyledi.

Devlet, millet ve vatan arasındaki sahiplik ve aidiyet duygusunun çok önemli olduğunu vurgulayan Vali Güvençer, “İnsana sevdiği güzel gelir, insan sevdiğinden her şeyi bekler. 15 Temmuz’da vatandaşlarımız ülke sevgisinin ne kadar güçlü olduğunu gösterdi. Değerini bilmemiz gereken özelliklerimize sahip çıkmak durumundayız. Kamu yöneticileri olarak bütün davranışlarımızla kamu güvenini ve kamu düzenini zedelememeye gayret göstermeliyiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA