Süleymanpaşa Belediyesi Altın Karınca'dan İki Ödülle Döndü

Marmara Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve 118 belediyenin projeleri ile katıldığı Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri organizasyonundan Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi iki ödülle dönmeyi başardı.

Süleymanpaşa Belediyesi Altın Karınca'dan İki Ödülle Döndü
Conrad İstanbul Bosphorus Otel’de gerçekleşen ve 118 belediyenin başkan veya temsilcilerinin katıldığı yarışma finaline Süleymanpaşa Belediyesi’ni temsilen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Başkan Yardımcıları Berkay Çakır ve Telat Akköse, Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Güler ve Bilgi İşlem Müdürü Şahin Begiç katılırken Süleymanpaşa Belediyesi Toplum Düzeni ve Sosyal Hizmetler ile Kurumsal Yönetim ve Gelişim dallarında ödüle layık görüldü.

Ödülleri Kadir Topbaş ve Recep Altepe verdi

Süleymanpaşa Belediyesinin ödüllerini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.

"Projelerin ulusal platformda ödüle layık görülmesi bizleri ayrıca gururlandırdı"

Ödül töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, "Süleymanpaşa Belediyesi olarak çalışmalarımız ulusal platformlarda da sahne almaya devam ediyor. Türkiye’nin en prestijli belediyecilik ödülleri yarışmasından 118 belediye arasından ödül almayı başarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımız için yaptığımız projelerin ulusal platformda ödüle layık görülmesi bizleri ayrıca gururlandırdı" ifadelerini kullandı.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin ’İş Zekası Karar Destek Sistemi Projesi ve Yatağa Mahkum Hayatlara Bir Yataklık Dünya Projesi ile ödüle layık görüldü.

Kaynak: İHA