Muş Belediyesinden Hummalı Çalışma

Muş Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi kentin birçok bölgesinde yürütülen projelerin tamamlanması için çalışmalarını hızlandırdı

Muş Belediyesinden Hummalı Çalışma
Muş Belediyesine bağlı ekipler, kent merkezindeki altyapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2016 yılı çalışma sezonunu yoğun bir şekilde geçiren Muş Belediyesi, yaklaşan kış öncesi mevcut çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor. Hemen hemen her mahallede çalışma yürüten belediye ekipleri, vatandaşların memnuniyeti için yoğun çaba sarf ediyor.

Belediye Başkanı Feyat Asya, il genelindeki bazı çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Eski Erzurum Caddesi üzerindeki Aytunçlar Apartmanın yanından açılan yeni yolda incelemelerde bulunan Başkan Asya, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, “Ana ve ara yollarımızdaki tahribatları onarmanın yanı sıra birçok mahallemizdeki yolları yenilerken, yerleşim alanlarındaki yeni yolları açmak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıllardan Saray Mahallesi 1. mıntıka bölgesi ile Sunay Mahallesi Karşıyaka mevkii gibi yeni yerleşim alanlarındaki birçok yolu açtık. Bunlarla beraber kent merkezinde imar planına göre yol olup da ulaşıma açılmamış olanları da açarak halkımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

Daha sonra Karşıyaka Köprüsündeki çalışmaları inceleyen Başkan Asya, “Uzun yıllar belediye hizmetlerinden nasiplenmemiş olan Karşıyaka bölgesine yaklaşık iki yıldır ciddi çalışmalar yaptık. Karşıyaka’nın altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırdık. Üst yapıda da son aşamaya geldik. Bunun yanı sıra ihtiyaca cevap vermeyen köprünün yenilenmesi için harekete geçtik. Başlattığımız çalışmalar sonucunda kısa bir süre içerisinde yeni köprüyü de hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka’nın ardından Saray Mahallesi SSK Caddesi ile Muratpaşa Mahallesindeki çalışmaları inceleyen Başkan Asya, kış mevsimi öncesi mevcut çalışmaların tamamlanması için ekiplere talimat verdi.

Başkan Asya, incelemeler sırasında mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Çalışmaların yapıldığı bölgede ikamet eden vatandaşlar Başkan Asya ve ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA