Manisa Valisi Güvençer, Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Manisa Valisi Güvençer, terör saldırısında şehit düşen polis memuru Mehmet Uyar’ın Salihli iilçesindeki yakınlarını ziyaret etti.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2015 yılının Temmuz ayında Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde düzenlenen terör saldırısında şehit düşen polis memuru Mehmet Uyar’ın Salihli ilçesindeki yakınlarını ziyaret etti.

Vali Güvençer'in, şehit polis memuru Uyar’ın Güneş Mahallesi’ndeki baba ocağına gerçekleştirdiği ziyarete, Salihli Kaymakam Vekili Alaşehir Kaymakamı Osman Bilgin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Alşen ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Taşcı da katıldı.

Şehidin babası Hüseyin Uyar, annesi, Meryem Uyar ve eşi Nedim Uyar’la sohbet eden Vali Güvençer, şehidin 10 aylık Mehmet Uyar isimli çocuğu ile yakından ilgilendi.

Taziyelerini ileten Güvençer, 'Bakınız bu çocuk artık bu evin yeni filizi, yeni tohumu. Şehidimizin emaneti. Biliyorum ki acınız hiçbir zaman geçmeyecek ve her daim kalıcı olacak. Ancak sabretmekten başka da bir çaremiz yok. Bizler devlet olarak her zaman sizlerin yanınızdayız.' diye konuştu.

Kaynak: AA