Kumluca'da Alt Yapı Çalışmaları

Kumluca Belediyesi Adrasan Mahallesinde 4 kilometrelik asfalt çalışması başlattı.

Kumluca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün yürüttüğü mahallede genişletme, altyapı ve yağmur suyu tahliyesi çalışmasının tamamlanmasının ardından 4 kilometrelik yolda asfalt dökülmeye başlandı.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya beraberinde, başkan yardımcıları Ramazan Çataltepe ve Süleyman Falay ile Adrasan Mahallesinde yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Çetinkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adrasan Mahallesinde önemli bir sorun olan yol çalışmasının büyük bölümünü tamamladıklarını ve son olarak yolda asfalt çalışmasına başlandığını söyledi.

Yapılan çalışmayla ilgili olarak daha önce mahalle sakinleriyle toplantı gerçekleştirdiklerini ifade eden Çetinkaya, 'Adrasan Mahallesinde bulunan Hal Caddesinden sahile kadar olan yol çok sıkıntılıydı. Yolun büyük bölümü zamanla oluşan işgaller nedeniyle daralmış vaziyetteydi. Mahalle sakinlerimizle yaptığımız toplantıda yol kenarındaki işgallerin sona erdirilmesi, yolun alt yapısının tamamlanarak asfaltlanması konusunda görüş birliğine vardık. Ekiplerimiz bir aydan fazla süreyle yolun genişletilmesi, altyapısı ve yağmur suyunun tahliyesi için çalıştılar.' dedi.

Son olarak yolun asfaltlanması çalışmasına başlanıldığını kaydeden Çetinkaya, yaklaşık 4 kilometrelik yolun yarısının asfaltlandığını, geri kalan bölümünün de bir hafta içinde bitirileceğini ifade etti.

Kaynak: AA