DHMİ Genel Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

DHMİ Genel Müdürü Yıldırım, görevini Genel Müdür Yardımcısı Ocak'a devretti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, görevini Genel Müdür Yardımcısı Funda Ocak'a devretti.

DHMİ Genel Müdürlüğünde devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şaban Atlas, törende yaptığı konuşmada, 19 aydır birlikte çalıştıkları Yıldırım ile dostluğunun devam edeceğini ifade ederek, makamların geçici olduğunu söyledi.

Her şeyin başlangıcı ve sonu olduğu gibi makamların da başlangıcı ve sonunun olduğunu vurgulayan Atlas, 'Geldiğimizi karşıladığımız normallikle gidişimizi de karşılıyoruz. Genel Müdürümüze bundan sonraki yaşamında başarı diliyorum.' diye konuştu.

Funda Ocak ile yıllardır birlikte başarılı çalışmalar yaptıklarını bildiren Atlas, bundan sonra da başarılı çalışmalar yapacağına inandığını kaydetti.

Ocak da 19 aydır birlikte çalıştığı Yıldırım'a teşekkür ederek, 'Biz onu uğurluyoruz ama kalbimizden uğurlamıyoruz. Her zaman kapımız ve kalbimiz açık. Bundan sonraki yaşamınızda ekibim adına size başarı diliyorum. Her şey için teşekkür ediyorum.' dedi.

- 'DHMİ Genel Müdürlüğünde çalışmaktan şeref duydum'

Yıldırım ise görevde bulunduğu 19 ayın çok hızlı geçtiğini belirterek, görev yaptığı dönemde Türkiye'nin çok özel günlerden geçtiğini, iki seçim, büyük bir saldırı ve 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığını anlattı.

DHMİ Genel Müdürlüğünde çalışmaktan şeref duyduğunu dile getiren Yıldırım, makamlara gelindiği zaman gidileceğinin de garanti olduğunu ancak zamanın belli olmadığını kaydetti.

Devletin çok önemli bir kurumu olan DHMİ'de görev yapmanın kendisi için bir şeref olduğunu belirten Yıldırım, 'İnşallah hem DHMİ Genel Müdürlüğümüz hem de ülkemiz daha ileriye gidecektir, daha güzel günler görecektir ona inanıyoruz, öyle temenni ediyoruz. Zor günlerden geçtik ama bu milletimiz bunları aşmaya muktedirdir, aşacaktır.' ifadelerini kullandı.

Yıldırım, Funda Ocak'a beraber çalıştıkları dönem için teşekkür ederek, başarı diledi.

Konuşmaların ardından Ocak, Yıldırım'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Daha sonra Yıldırım, Genel Müdürlük görevini Ocak'a devretti.
Kaynak: AA