'Büyükçekmece'nin Büyükleri' Ödülle Taçlandı

Büyükçekmece Belediyesi’nin ilçenin tarihine tanıklık eden yaşlıları ölümsüzleştiren projesi "Büyükçekmece’nin Büyükleri" ödüle layık görüldü.

'Büyükçekmece'nin Büyükleri' Ödülle Taçlandı
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen ‘Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’, İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

’Tarihe Saygı’ ödülü Büyükçekmece’nin

Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de yapılan törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve birliğe üye belediyelerin başkanları katıldı.

80 belediyenin yer aldığı Altın Karınca Ödülleri’nde Büyükçekmece Belediyesi’nin Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) işbirliğiyle hayata geçirdiği "Büyükçekmece’nin Büyükleri" projesi, "Tarihe Saygı Özel Ödülü"ne layık görüldü.

Altepe ve Topbaş’ın elinden aldı

Yurt dışında olduğu için ödül törenine katılamayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü vekaleten törene Başkan Vekili Hayrettin Altunok katıldı.

MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan ödülü alan Altunok, Başkan Akgün’ün sevgi ve saygılarını iletti.
Kaynak: İHA