Başkan Kurt'tan Yaşlılara Bakım Merkezi Müjdesi

Odunpazarı Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle Emek Mahallesi’nde etkinlik düzenledi.

Başkan Kurt'tan Yaşlılara Bakım Merkezi Müjdesi
Odunpazarı Belediyesi tarafından Emek Mahalesi’nde inşa edilen düğün salonunda düzenlenen Dünya Yaşlılar Günü etkinliğine katılan Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin yaşlılar için gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.

“Onlar için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” diyen Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi’nin Sağlık Odunpazarı Belediyesi ile Evinizde (SOBE) projesiyle bakıma muhtaç yaşlıların evlerine gittiğini belirtti.

SOBE ile bakıma muhtaç yaşlıların sağlık kontrollerinin ve temizliklerinin yapıldığını kaydeden Başkan Kurt, bu proje ile yaşlıların tüm ihtiyaçlarının karşılandığını vurguladı. Başkan Kurt, “Emek Mahallesi Zümrüt Park’ta yaşlı bakım evimiz bitmek üzere. Bu merkezimizde yaşlılarımızın birçok ihtiyacı karşılanacak. 2017’de ise yeni bir yaşlı bakım merkezi daha yapacağız. Kapasite daha büyük olacak ve yaşlılar için konaklamalı bir bakımevi olacak. Daha güzel bir Odunpazarı için; kadınlarımız, çocuklarımız, engellilerimiz, yaşlılarımız ve bakıma muhtaç vatandaşlarımız öncelikli olmak üzere tüm çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Onlar mutluysa, biz de mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA