'Ankara'yı Seviyorum' Kampanyası

ATO'nun düzenlediği alışveriş kampanyası kapsamında hediye edilen otomobilleri kazanan talihlilere araçları verildi.

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 'Ankara'yı Seviyorum' sloganıyla gerçekleştirdiği alışveriş kampanyası kapsamında hediye edilen otomobilleri kazanan talihlilere anahtarları teslim edildi.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, 'Ankara'yı Seviyorum' sloganıyla 6 Mayıs-6 Haziran'da düzenlenen alışveriş kampanyasının hediyesi olan 3 Mercedes CLA ile 40 Fiat Egea törenle sahiplerine verildi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, törende yaptığı konuşmada, Ankara'nın bu yıl üst üste acı terör olayları yaşadığını hatırlatarak, bu nedenlerle kesintiye uğrayan sosyal ve ticari hayatı canlandırmak için alışveriş kampanyası düzenlediklerini belirtti.

Ankara'nın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün gerçekleştirdiği darbe girişiminde de büyük yara aldığına değinen Bezci, 'Ankara darbeden en çok etkilenen il oldu. Dolayısıyla bu işin kahramanı Ankara'dır.' ifadesini kullandı.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler de kampanyadan dolayı ATO'ya teşekkür ederek, Ankara’da ticaretin canlanmasına vesile olmalarından dolayı ATO yönetimini kutladı.

Konuşmaların ardından otomobil talihlilerine anahtarları teslim edildi. Törene ATO Yönetim Kurulu, meclis ve komite üyeleri de katıldı.
Kaynak: AA