Yunusemre'den Kavaklıdere'ye Kilit Parke Taşı Desteği

Yunusemre Belediyesi kardeş belediyesi olan Kavaklıdere Belediyesi’ne kilitli parke taşı verdi.

Yunusemre'den Kavaklıdere'ye Kilit Parke Taşı Desteği
Yunusemre Belediyesi bir yandan ilçedeki mahallelere kilitli parke taşı döşeme çalışması yaparken; diğer taraftan da kardeş belediyelere kilitli parke taşı yardımında bulunuyor. Muğla’nın Kavaklıdere Belediyesi’ne kilitli parke taşı veren Yunusemre Belediyesi; taşları kardeş belediyeye ulaştırdı. Kavaklıdere Belediyesi’ni, Belediye Meclis Üyeleri Arif Alkan, İsmail Kadıoğlu, Mustafa Gürler ve Ozan Otçuoğlu ile birlikte ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile bir araya geldi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediyesi’nin kurulduğundan bu yana emin adımlarla yolunda ilerlemeye devam ettiğini kaydetti.

Başkan Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Her sene hedefleri aşarak ilçede kilitli parke taşı döşeyen belediyemiz, kardeş belediyelerine de yardımlarını sürdürüyor. Kardeş belediyemiz olan Kavaklıdere Belediyesi’ne kendi taş ocağımızda üretimi gerçekleştirilen kilitli parke taşını gönderdik. Bu tarz karşılıklı yardım ve iyiliklerle iki belediye arasında koordinasyonu ve kardeşliği güçlendirerek, sağlam köprüler atacağız.” dedi.

Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ise duyarlılığından dolayı Yunusemre Belediyesi’ne teşekkür ederek şunları söyledi: "Henüz yeni kurulmuş olmasına rağmen, iddialı işlere imza atan ve kendi sınırlarında kalmayıp, her yere ulaşmaya ve yetişmeye çalışan Yunusemre Belediyesi’ni Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi nazarında tüm ekipleriyle tebrik ediyorum. İki belediye arasında kurulan kardeşlik ilişkilerinin daha da ileriye taşınması için ben ve çalışanlarım elimizden gelen gayreti göstereceğiz"

Başkan Çerçi ve beraberindeki heyet daha sonra Kavaklıdere Yağlı Güreş Festivali’nin düzenlendiği alanı gezdi, Kavaklıdere’de bir takım incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA