Yozgat Milletvekilleri Ankara'da Yozgatlı Bürokratlara Bir Araya Geldi

AK Parti Yozgat Milletvekilleri başkent Ankara’da çeşitli kamu ve kuruluşlarında görev yapan Yozgatlı bürokratlar ile ‘Yozgat Sevdalıları Proje Platformu’ adı altında bir araya geldi.

Yozgat Milletvekilleri Ankara'da Yozgatlı Bürokratlara Bir Araya Geldi
TESKOMB’da gerçekleştirilen toplantıya Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Yusuf Başer, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç ve Ankara’da görev yapan bürokratlar katıldı.

Toplantıda bundan sonraki dönemde aylık yapılacak toplantıların koordinasyonunu ve yönetimini sağlamak amacıyla 6 kişiden oluşan Koordinasyon Komitesi kuruldu

Toplantıda konuşan ve toplantısına ev sahipliği yapan Yozgat Milletvekili ve TESKOMB Genel Başkanı Abdulkadir Akgül, bürokrasinin böylesi bir toplantıyı gerçekleştirmiş olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Akgül, “Yozgat milletvekilleri olarak gerek yasama faaliyetlerinde, gerek parti genel merkezi görevlerinde gerekse Yozgat konusunda yoğun bir tempoda görev yapmaya devam ediyoruz. Yozgatlı bürokratlarımızın Ankara’da böylesi bir organizasyona imza atması bizi sevindirdi. Bende TESKOMB’da bu organizasyona ev sahipliği yaparak destek olmak istedim. Milletvekili arkadaşım Yusuf Başer ve Yozgat Valimiz Kemal Yurtnaç burada. Bu güzel sinerjiyi inşallah enerjiye dönüştüreceğiz, daha geniş katılımlı toplantılarla Yozgat’a fayda sağlayacağız.” diye konuştu.

Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer’de yaptığı konuşmada, “Yozgat’ın problemlerinin halli için Adalet Bakanımız ve tüm milletvekili arkadaşlarımızla kıyasıya çalışıyoruz. Ankara bürokrasisinde etkin pozisyonda olan çok sayıda bürokratımız var. Bir çoğu birbirini tanımıyor. Hepimizin ortak kaygısı Yozgat’tır. Yozgat sevdalısı bürokratlarımızın siyasilerimizle bir araya gelmesi yıllardır özlemini duyduğum bir husus. Bu güzel ortamda bu birlikteliğin sağlanmasından mutluluk duyuyorum. İnşaallah bu birlikteliği daim kılacağız. Yozgat’ımızın problemleri halli için siyasetçi ve bürokratımızla yek vücut olacağız. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını ve devamlılık arz etmesini diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Daha sonra toplantıda Yozgat için ne yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
Kaynak: İHA