Şanlıurfa'nın Kalkınma Sürecine Destek Paneli

Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü tarafından destek ve hibelerin kalkınmaya etkileri bir panelle masaya yatırıldı.

Şanlıurfa'nın Kalkınma Sürecine Destek Paneli
Fen Edebiyat Fakültesi Büyük Anfide düzenlenen programa üniversite öğretim elemanları, Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri, Kırsal Kalkınmayı Destekleme koordinatörü ve çalışanları, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa yetkilileri, üniversite öğrencileri ve ilgililer katıldı.

Oturumun başkanlığını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nazım Kadri Ekinci’nin yaptığı panelde, Karacadağ Kalkınma Ajansı Şanlıurfa Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Yunus Çolak Şanlıurfa’daki Teşvik Uygulamaları, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli TRC2 Bölgesinin Sosyo-Ekonomik Demografik ve Kurumsal Yapısı ve Teşvik Politikalarının Çerçevesi, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl koordinatörü Dr. Sadık Yetim İPARD Hibelerinin Şanlıurfa‘daki Uygulamaları ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütleme Şube Müdürü Nesih Türkdili Şanlıurfa’daki Tarımsal Destekler konularında sunum yaptı.
Kaynak: İHA