İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya Görevine Başladı

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine atanan Mehmet Nebi Kaya görevine başladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya Görevine Başladı
Kaya yaptığı açıklamada, "Öncelikle bu görevin, ilimiz ve şahsım için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Güzide ilçelerimizden biri olan Divriği’de kaymakam olarak görev yaptıktan sonra tekrar bu şehre hizmet edecek olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Bu görev, bize yeni yükümlülük ve sorumluluklar getiriyor olsa da vatandaşlarımızın desteği, Sivas İl Özel İdare ailesinin özverili çalışmaları ile en iyi şekilde hizmete dönüşecektir." dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya daha sonra İl Encümen Toplantı Salonun geçerek birim müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Kaya birim müdürleriyle çalışarak İl Özel İdaresinin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Kaya, "Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine atanan abimiz Salih Ayhan, İl Özel İdaresi ekibiyle ilimize çok güzel hizmetler kazandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum. Bende sizlerle birlikte, Sayın Valimizin öncülüğünde başarılı yatırımlara devam edeceğiz. Önceliğimiz, hukuki zeminde çözüm odaklı olmak. İlk olarak yatırım programımız ve bütçeleme işlemlerine ağırlık vereceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA