Genç İş Adamları Ferrari Fabrikasını Gezdi

TÜGİAD Bursa Şubesi üyeleri, İtalya'daki fabrikada otomobilin üretim aşamalarını inceledi.

Türkiye Genç İş Adamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi üyelerinin, İtalya'da kurulu Ferrari fabrikasını gezdiği ve üretim aşamalarını incelediği bildirildi.

Ziyarete ilişkin şubeden yapılan yazılı açıklamaya göre, TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Onur Özkul, göreve geldiklerinden bu yana çeşitli sektörlerde Türkiye'nin önde gelen firmalarını ziyaret ettiklerini belirtti.

Fabrika ziyaretlerine büyük önem verdiklerini, Bursa ve Türkiye'nin önemli üretim merkezlerini gezdiklerini ifade eden Özkul, bu kez yurt dışına çıktıklarını ve rotayı İtalya'ya çevirdiklerini kaydetti.

Dünyanın en önemli otomotiv üreticilerinin başında gelen Ferrari'yi, otomotiv komisyonu ve diğer sektörlerde faaliyet gösteren üyelerle ziyaret ettiklerini aktaran Özkul, 'Ziyaretimizde dünya devi Ferrari fabrikasının sadece ürettiği ürünleri değil, otomobillerin de tüm üretim aşamalarını görme fırsatı yakaladık. Üretimin her safhasını tek tek inceledik. Bu ziyaretin özellikle otomotiv sektörü ile ilgilenen üyelerimize yepyeni vizyonlar kazandıracağını düşünüyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Milano Başkonsolosu Hami Aksoy'u makamında ziyaret eden TÜGİAD Bursa heyeti, ardından Milano Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileriyle görüştü.
Kaynak: AA