Başkan Soylu Vatandaşlara Aşure Dağıttı

AK Parti Menderes İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları tarafından iki gün boyunca aşure etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu da vatandaşlara aşure ikram etti.

Başkan Soylu Vatandaşlara Aşure Dağıttı
AK Parti Menderes İlçe Gençlik Kolları ve İlçe Kadın Kolları tarafından ayrı günlerde aşure etkinliği gerçekleştirildi.

Merkez Pazaryerinde Gençlik Kolları tarafından düzenlenen etkinliğe Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Başkan Yardımcıları Halil Taşkıran ve Ayşegül Duran Türker, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel, AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Cemil Az katıldı.

İlçe merkezinde ise Kadın Kolları tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

Başkan Soylu ve Başkan Yardımcılarının katıldığı etkinliğe vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Etkinliklerde Başkan Soylu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdülkerim Elma ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Kösem ile birlikte vatandaşlara aşure dağıttı.

Etkinliklerde konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Aşure; birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin sembolüdür. Aşure yapılan yerde bereket eksik olmaz. Biz de Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız tarafından düzenlenen etkinliklere katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Allah kabul etsin” dedi.

Kaynak: İHA