AK Parti'de Ekim Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bozkurt İlçe Başkanlığı Ekim ayı ilçe istişare toplantısı, İl Başkanı Halil Uluay’ın katılımı ile Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapıldı.

AK Parti'de Ekim Ayı İstişare Toplantısı Yapıldı
Toplantıda partililere yaptıkları çalışmaları anlatan AK Parti ilçe başkanı Mehmet Balta kendisi hakkında yapılan eleştirilere de cevap verdi. Başkan Balta, “Partimizde, Bozkurt Ak Parti ilçe teşkilatında bölünmeler varmış, ayrışımlar varmış gibi söylemleri şiddetle reddediyorum. Ak Parti Bozkurt teşkilatında ayrılma, bölünme asla yoktur. Şu bilinmelidir ki kimse AK Parti teşkilatının üzerinde otorite değildir. Benim istişare etmem gereken yerler bellidir. Ben üçüncü yada dördüncü şahıslarla istişare etmek zorunda değilim ve etmemde. Bu memlekete bir çivi çakanın her zaman yanında olacağız. İyi işler yapmayanların da takipçisi olup gerekeni yapacağız” dedi.

Toplantıda partililere hitap eden İl Başkanı Halil Uluay ise, “FETÖ’nün darbe girişi gerçekleşmiş olsaydı 7 milyon AK Parti üyesinin mal vardıklarına çökeceklerini söylemişler” diye konuşarak Türkiye’de başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini de söyledi.

Kaynak: İHA