150 Metrelik Türk Bayrağı İle Zirve Tırmanışı

Türkiye Dağcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği’nin organize ettiği Geleneksel ‘29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Şehit Polis Murat Ellik Tırmanışı’ büyük ilgi gördü. 270 dağcı, 150 metrelik dev Türk Bayrağı ile zirveye yürüdü.

150 Metrelik Türk Bayrağı İle Zirve Tırmanışı
Türkiye Dağcılık Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tırmanışı büyük ilgi gördü. Aynı zamanda Şehit Polis Murat Ellik’i anma niteliği de taşıyan tırmanışa 150 metrelik dev Türk Bayrağı damga vurdu. Dağcılık il temsilciliğinin organize ettiği, 29 Ekim Palandöken tırmanışı 270 kişi ile gerçekleştirildi.

Dağcılık İl Temsilcisi Erdal Emeç, “Geleneksel olarak yapılan zirve tırmanışı bu yıl şehit polisimiz Murat Ellik anısına düzenlendi.

Faaliyetimizde 3200 metre yüksekliğe Türkiye’nin en büyük bayrağını(150 metre) 270 genç taşıdı. Bu organizasyon da Erzurum il temsilciliği ,Dadak doğa sporları kulübü, pirana dağcılık ,Erzurum Spor Lisesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Sağlık Bilimleri fotoğrafçılık kulübü katıldı.

Her zaman yanımızda yer alan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e, Aziziye Kaymakamımız Zafer Öz’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Nurullah Yavilioğlu’na, kulüp idarecilerine ve spor lisesi müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA