Metroda İlk Nikah

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, metro istasyonlarında nikah töreni olanağı tanımasının ardından Alper Odabaş ile Yeşim Demiray, Haliç durağında attıkları imzayla dünya evine giren ilk çift oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), isteyen çiftler için metro istasyonlarında nikah töreni imkanı tanımasının ardından, ilk nikah Haliç durağı seyir terasında kıyıldı.

Törende, gelin, damat ve davetlileri taşıyacak tren saat 11.00'de M2 Yenikapı- Hacıosman hattı Hacıosman istasyonundan hareket etti. 11.25'te Haliç Metro İstasyonu'na varışın ardından, 11.50'de Haliç Metro İstasyonu'nda nikah töreni yapıldı.

5 yıldır vatman olarak görev yapan Alper Odabaş ile Yeşim Demiray çifti istasyona gelin arabası gibi süslenen metro ile geldi. Hacıosman metro durağından aileleri, yakınları ve belediye yetkilileriyle metroya binen çift Haliç metro istasyonuna ulaştı.

Törende nikahı Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise Metro İstanbul Genel Müdürü Kasım Kutlu ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar yaptı.

Nikahın ardından basının sorularını yanıtlayan damat Alper Odabaş, imzaları attıklarını ve çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Evlenecek çiftler bundan sonra İstanbul metrosunun çeşitli istasyonlarında nikah kıyıp, düğün yapabilecek.

Kaynak: AA