Kırklareli'den Kısa Kısa

PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü

Lüleburgaz ilçesinde PTT'nin 176. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla ilkokul öğrencileri PTT Lüleburgaz Müdürlüğü’nü gezdi.

Özel bir okulun öğrencileri PTT Müdürlüğünde görevli Şef Erdal Gökhan Çamyan eşlinde PTT’nin iş ve işlemleri hakkında çeşitli bilgiler aldı.

Ziyarete, okul yöneticileri Şebnem Savaş ve Çağdaş Cinoğlu da katıldı.

- Yol genişletme çalışması

Lüleburgaz ilçesine bağlı Ahmetbey beldesinde yol genişletme çalışması başlatıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ahmetbey'de yol genişletme çalışması başlattıklarını söyledi.

Çalışmaların Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Akçaköy Caddesi’nde yürütüldüğünü ifade eden Altıntaş, yeni düzenleme ile genişletilen yollarda park sorunun yaşanmayacağını belirtti.

Belde halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Altıntaş, ' Beldemizin Akçaköy Caddesi’nde yol genişletme ve yürüyüş yolu ile kaldırım çalışmalarımıza başladık. 50. Yıl Parkımızın önünden başlayarak, mevcut yolu araç park edebilmeye uygun şekilde bir şerit ilave ederek genişletiyoruz. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz.' dedi.

- Öğrencilere kıyafet yardımı

Lüleburgaz ilçesine bağlı Evrensekiz beldesinde öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı.

Evrensekiz Belediyesince gerçekleştirilen yardımda, ilk ve ortaokul öğrencilerine Evrensekiz İlk ve Ortaokulu okulu bahçesinde düzenlenen törenlerle montları dağıtıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Nalbant, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin kış aylarında üşümemesi için mont yardımı yaptıklarını söyledi.

Her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ifade eden Nalbant, 'Belediye olarak öğrenci kardeşlerimize her zaman yardımcı ve destek olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda kış aylarının gelmesiyle öğrenci kardeşlerimize kışlık mont dağıttık. Öğrenciler bizim öğrencimiz, okul bizim okulumuzdur. Okulumuza ve öğrencilerimize yardımlarımız artarak devam edecektir.' dedi.
Kaynak: AA