Havza'da Yol Çalışmaları

Havza ilçesinde Aşağı Yavucuk Mahallesi sakinleri yapılan köy yolu nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür etti.

Aşağı Yavucuk Muhtarı Ahmet Kara, Yukarı Yavucuk Mahallesi Muhtarı Murat Çankaya ve bir grup mahalle sakini Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmaları sonrası Aşağı Yavucuk, Yukarı Yavucuk, Mürsel, Kıroğlu ve Kayacık mahallelerini ilçe merkezine bağlayan grup yoluna üzerinde, 'Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Yusuf Ziya Yılmaz'a teşekkür ederiz.' yazılı pankart asarak çalışmalardan ötürü teşekkür ettiler.

'Mahallemiz daha önce böyle hizmet görmedi.' diyen Aşağı Yavucuk Muhtarı Ahmet Kara, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahalleye ulaşım sağlayan grup yolunun yapılmasının hayatlarını kolaylaştırdığına değindi.

Kara, şunları dile getirdi:

'Altyapı çalışması daha önceden yapılmıştı. Havza Belediyemiz tarafından mahalle içinde kilit parkemiz döşendi. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ise mahallemizi ilçe merkezine bağlayan grup yolumuzu yaptılar. Yapılan bu hizmetler ile hayatımız kolaylaştı. Kışın çamurdan yazın tozdan mahallemiz kurtuldu. Mahallemize Havza'ya eş değer hizmetler yapıldı. Yapılan bu hizmetlerden ötürü Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Ziya Yılmaz'a, Havza Belediye Başkanımız Murat İkiz'e ve tüm ilgililere teşekkür ediyorum. Ayrıca ülkemizin ve milletimizin geleceği için gece gündüz çalışan, biz muhtarları her zaman yanında görmek isteyen ve bu hizmetlerin bizlere ulaşması için açmış olduğu yoldan ötürü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eder, başkanlık yolunda her zaman yanından olduğumuzu bildiririm. İnşallah yeni anayasa ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımız Başkan olacak ve ülkemiz daha güzel yerlere gelecek.'

Kaynak: AA