Haliliye Belediyesinden Şehit Mustafa Direkli Parkına Yeni Spor Aletleri

Haliliye Belediyesi, adını 15 Temmuz askeri kalkışma girişiminde şehit olan Şanlıurfalı Mustafa Direkli’den alan Şehit Mustafa Direkli Parkı’na yerleştirilen yeni spor aletleri, monte işlemlerinin tamamlanmasıyla vatandaşların hizmetine sundu.

Haliliye Belediyesinden Şehit Mustafa Direkli Parkına Yeni Spor Aletleri
Demirkol’un yemyeşil Haliliye sloganıyla çalışmalarını yürüten Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde vatandaşların yaşam alanı olan park ve bahçelerde hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Parklardaki eksik veya eskimiş spor aletlerini yenileyen ekipler, bu çalışmalarını birçok parkta tamamlarken, bir kısmında da çalışmalarına devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Haliliye halkının sağlık yaşamalarına katkı sağlamak amacıyla parklara spor aletleri yerleştirme çalışmaları kapsamında Veysel Karani Mahallesinde bulunan Şehit Mustafa Direkli Parkında çalışmalarını tamamladı. 15 Temmuz kahramanlarından olan Şanlıurfa Şehit Mustafa Direkli’nin adının verildiği parkta hizmete sunulan yeni spor aletleri, vatandaşların da beğenisini topladı. Mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan dolayı Demirkol ve Haliliye Belediyesine de teşekkür etti.
Kaynak: İHA