Başbakan'ın Portresini Saça Yansıttı

Antalya’da saça portre fotoğrafları tasarlayan Türkiye’de tek, dünyada 7 kişiden biri olan kuaför Süleyman Tokgöz, Isparta’da katıldığı bir saç tasarım merkezinin açılışında Başbakan Binali Yıldırım’ın portresini saça yansıttı. Tokgöz, daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz’un kahraman şehidi Ömer Halisdemir’in portrelerini de saça tasarladı.

Başbakan'ın Portresini Saça Yansıttı
Başbakan Yıldırım’ın portresine telefondan bakarak, tasarıma başlayan Tokgöz’ün hair port şovunu Isparta’da erkek kuaförleri de ilgiyle izledi. Bazı kuaförler, 45 dakika süren tasarımı cep telefonlarına kaydetti.

Meslektaşları, emek vererek portreyi saça yansıtan Tokgöz’ü alkışladı.

Gazetecilere açıklama yapan Tokgöz, daha önce Tokat’ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz’un kahraman şehidi Ömer Halisdemir’in portrelerini saça tasarladığını belirterek, "Bugün de bir meslektaşımın açılış daveti üzerine geldiğim Isparta’da, Başbakanımız Binali Yıldırım’ın portresin yapmak istedik. Yaklaşık iki senedir saç çizimleriyle uğraşıyorum. Bundan sonra Acun Ilıcalı gibi farklı ünlüleri de saça tasarlamak istiyorum. Amacım yurtdışında yapılan bu işin Türkiye’de de yapılabileceğini göstermek. Dünyada bu işi yapan 7 kişiden biriyim" dedi.

Tokgöz, saça portre tasarımı konusunda eğitim almak isteyenlerin olduğunu ileride eğitim çalışmaları yapacağını sözlerine ekledi
Kaynak: İHA