Yozgat AK Parti'den Yaşlılara Ziyaret

Yozgat’ta AK Parti il ve ilçe teşkilatları 1 Ekim Dünya Yaşlılar günü dolayısıyla yaşlıları ziyaret etti.

Yozgat AK Parti'den Yaşlılara Ziyaret
AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Yalçın Korkmazyiğit, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ve bazı partililer 1 Ekim Yaşlılar Günü dolayısıyla İlçenin en yaşlı kadını Orhan Köyünde yaşayan 98 yaşındaki Hürü Özer’i ziyaret ederek gönlünü aldı.

Ziyarette ilçenin en yaşlı kadını olan Hürü Özer’le sohbet eden Korkmazyit ve Yavuz, yaşlılara her zaman gereken önemin ve değerin verilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Yalçın Korkmazyiğit, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla partililerin il, ilçe ve köylerde bulunan yaşlıları ziyaret ederek bugünü onlarla geçirme kararı aldıklarını belirterek, ““Yaşlılarımız bizim dünümüz olduğu gibi geleceğimize ışık tutan birer neferlerdir. Yaşlılarımıza hürmet göstermeyen, hürmet göremez. Bizim toplumumuz örf adet ve geleneklerine bağlı bir toplumdur. Bizi diğer ülke toplumlarından ayıran en büyük özelliğimizde ailemizdir. İnşallah büyüklerimize, yaşlılarımıza her zaman gereken özeni ve değeri gösteririz. Hayat devam ediyor, unutmayalım ki bir gün bizlerde yaşlanacağız ve yaşlılarımıza nasıl davranıyorsak bizlere de öyle davranılacaktır. Geç olmadan büyüklerimizin ve yaşlılarımızın kıymetini bilelim ve gereken değeri verelim” dedi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’da ilçenin en yaşlı kadını olan 98 yaşındaki Hürü Özer’i ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Bugün Hürü teyze ile olmaktan büyük keyif aldım ve mutlu oldum. Hürü teyze adeta yaşayan koca bir çınar ağacı gibi sağlığı yerinde ve hayatını idame ettiriyor. Eşini 1964 yılında kaybetmiş ve 4 çocuğunu büyük zorluklarla kendisi büyütüp yetiştirmiştir. Yıllardır da oğlunun yanında yaşıyor. Örnek bir hayat mücadelesi vermiş. Hürü teyzenin gençlik dönemlerinde şehirdeki imkanlar o zaman da bu kadar gelişmemiş olmasına rağmen o yıllarda köy yolları da yok denecek kadar azdı. Buna rağmen zorluklarla 4 çocuğunu yetiştirmiş onlarca torun ve torunun torununu görmeyi Rabbimiz nasip etmiş. Bugün geldiğimiz nokta itibariyle AK Parti ile ülkemiz Avrupa standartlarının da bir refah seviyesine ulaştı. Sosyal anlamda kimsesiz çocuklar, yaşlı ve evde bakım gibi konularda devletimiz her türlü imkanı insanına seferber etmiştir. İnşallah gelecek günler ülkemiz için daha güzel olacak. Yaşlılarımıza gereken önemi kıymeti her zaman verelim istiyorum”diye konuştu.

Hürü Özer ve oğlu Necati Özer’de ziyaretlerinden dolayı AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Yalçın Korkmazyiğit’e ve AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA