Promosyon Pazarlığı Devam Ediyor

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren ‘Banka Promosyonu’ çalışmalarında henüz bir sonuç çıkmazken emekli vatandaşlar hükümetten iyi bir haber bekliyor.

Promosyon Pazarlığı Devam Ediyor
Yaklaşık 12 milyon emekliye, maaşını aldığı bankaların promosyon ödemesi için Çalışma Bakanlığı ile bankalar arasında yürütülen çalışmalar devam ediyor. Çalışmalardan henüz bir sonuç alınamamasından dert yanan emeli vatandaşlar 3 senede bir 450 ile 900 TL arasında verilecek promosyonun az da olsa kendilerine fayda sağlayacağını söylediler.

Konuyla alakalı konuşan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi Başkan Vekili Hacı Bekir Yılmaz ise, süreci dört gözle takip ettiklerini belirterek çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını umut ettiklerini dile getirdi.

TOKİ’den emeklilere ev verilmesi konusunda da bilgiler veren Yılmaz, gerekli yerlere müracaatların yapıldığını ve hükümetten haber beklediklerini söyledi.



Bazı olayların süreci yavaşlattığını aktaran Yılmaz, ‘Başbakanımız üç hafta önce ev konusuna değindi. ‘Emeklilere ev yapacağız’ dedi.

Bakanımız, Malatya Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve milletvekillerimiz de bu konuda elimizden geleni yapacağız dediler. Şu anda beklemedeyiz inşallah en kısa sürede çalışmalar başlar” diye konuştu.

Ev yapımı için herhangi bir yer sıkıntısının yaşanmadığını da sözlerine ekleyen Yılmaz, “Başbakan bu iş tamam derse hemen başlanacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA