Özel KOTO Lisesi Eğitim - Öğretim Sezonunu Açtı

Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2016-2017 eğitim öğretim dönemine 15 Temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri anma programıyla başladı.

Özel KOTO Lisesi Eğitim - Öğretim Sezonunu Açtı
Kocaeli Ticaret Odası’nın, kalifiye ve nitelikli ara eleman yetiştirme sorununa çözüm sunmak amacıyla kurduğu Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 190 öğrencisiyle 2016-2017 eğitim öğretim dönemini açtı. 15 Temmuz demokrasi zafer ve şehitleri anma programıyla birlikte gerçekleştirilen törene, Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Sami Demirci, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Semih Barış, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Doğan Yıldırım, KOTO Yönetim Kurulu Üyeleri Zihni Yılmaz, Yusuf Ziya Uludüz, Mikail Kayacı, Halil Baylam, Meclis Başkan Yardımcısı Alp Kayalar, KOTO Genel Sekreteri Mert Alnıpak, Okul Müdürü Özcan Bedel, öğrenci velileri, eğitimciler ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninin ardından konuşan Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, "15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ve terör olaylarında yaşamını yitiren şehitleri anarak başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “15 Temmuz şehitlerini anma ve 2016-2017 eğitim öğretim yılının açılışı için bir aradayız. 15 temmuz bu milletin değerlerine, vatanın bütünlüğüne kast eden bir darbe girişimidir. Bu hain olayda ve halen terörle mücadelede, şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu okulun açılması noktasında bir hayalimiz vardı. Ahlaklı, üretken ve çalışkan bir neslin yetiştirilmesi. Bugün görüyorum ki bu hayalimizin şuan gerçeğini yaşıyoruz. Bu hayalimize destekleriyle katkıda bulunan Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi yönetimine, eğitimcilerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Okulumuza sahip çıkacağız. Bu okul kentimizin medar-ı iftiharı ve şehrimizin şahsı manevisine çok önemli katkılar sağlayacak” dedi.

Kaynak: İHA