Genç Devlet Hastanesi'nde Kantin Sıkıntısı

Bingöl’ün Genç Devlet Hastanesi’nde yaşanan kantin sıkıntısı başta hasta yakınları olmak üzere tüm personeli zor durumda bırakıyor.

Genç Devlet Hastanesi'nde Kantin Sıkıntısı
İstirahat saatlerinde içecek bir bardak çay dahi bulamadıklarını belirten hastane personeli, yemek yemenin ve çay içmenin kendileri için işkenceye dönüştüğünü belirtti.

Bir bardak çay içmek için hastanenin dışına çıkmak zorunda kaldıklarını ifade eden hasta yakınları ise, “Hastalarımızın tedavisi için geldiğimiz hastanede beklememiz gerekiyor ancak oturup çay içerek bekleyeceğimiz bir kantin yok. İdarecilerin biran önce bu soruna el atması ve kantini faal hale getirmesi gerekiyor” dedi.

Hastanede kantinin olmayışının kendilerini de sıkıntıya soktuklarını belirten hastane yönetimi ise, “Kantin ile ilgili İl Özel İdaresi’nden mühendisleri getirttik ve projeyi hazırladık. En kısa zamanda ihaleye çıkması içinde bakanlığa yazı yazdık ve bize ödenek çıkması için bekliyoruz. İnşallah en kısa zamanda ihalesi yapılacak ve hastanemiz kantine kavuşacak” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA