Erzurum'da Yaşlılar Günü Etkinliği Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü ve Özel Güzide Bakım Merkezi’nde Yaşlılar Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Erzurum'da Yaşlılar Günü Etkinliği Düzenlendi
Esma Park’ta düzenlenen programa Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdür Yardımcısı Tamer Ekinci, Özel Güzide Bakım Merkezi Kurucu Müdürleri Abdulkerim Kavaz, Emine Kahveci ve bakım merkezinde barınan çok sayıda yaşlı ve engelli vatandaş katıldı.

Ekinci, Güzide Bakım Merkezi Kurucu Müdürleri Emine Kahveci ve Abdulkerim Kavaz’dan bakım merkezlerinde barınan yaşlılarla ilgili bilgi aldı.

Yaşlılarla bir süre sohbet eden ve onlarla yakından ilgilenen Ekinc, “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletimizin öncelikli görevleri arasındadır. Yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemdir. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Özellikle yaşlı hastalarımız, hastalıklarından dolayı yatağa bağlanınca sevdiği insanların ziyaretlerine gelmelerini beklerler. Bizde yaşlılar günü dolayısıyla yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak, moral verelim istedik. Bütün yaşlılarımızı yaşlılar gününü kutluyoruz. Bu etkinliği hazırlayan özel güzide bakım merkezi yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yaşlılara yönelik yemek programı düzenlendi.

Kaynak: İHA