ERÜ'de Mezuniyet Heyecanı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde 58 öğrenci mezun oldu.

ERÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Sabancı Kültür Sitesinde düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven, mezun öğrencileri ve ailelerini tebrik etti.

Öğrencilerin Türkiye'nin başarılı ve sayılı fakültelerinin birinden mezun olduğunu aktaran Güven, şunları kaydetti:

'Siz mezun öğrencilerimizin üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum. Bizler, büyükleriniz, hocalarınız, yöneticileriniz olarak, sizlerden ülkeniz için çalışmanızı ve yaptığınız işin en iyisini yapmanızı istiyoruz. Herkes kendi işini en iyi şekilde yaparsa ülkemiz daha da çok gelişecek. Sizlere bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum.'

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Öztürk ise mezun öğrencilerden ülkenin milli değerlerine saygılı bireyler olmalarını istedi.

Öztürk, 'Bugün burada 7. dönem mezunlarımızı veriyoruz. Bugün mezun öğrencilerden, sizlerden ricam, annenize, babanıza, hastalarınıza, vatanınıza ve ülkenin milli değerlerine saygılı olmanız. Hepinize başarılar diliyorum.' değerlendirmesinde bulundu.

Konuşmaların ardından mezun öğrenciler, Kayseri'nin tecrübeli diş hekimlerinden Halit Erkiletlioğlu eşliğinde diş hekimliği andını söyledi.

Daha sonra dönem birincisi Gizem Yeşilyurt, konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Ardından dönem birincisi Gizem Yeşilyurt’a diplomasını Vali Süleyman Kamçı takdim etti.

Mezuniyet töreni, mezun öğrencilere diploma takdimi, akabinde öğrencilerin keplerini havaya fırlatmalarıyla son buldu.

Kaynak: AA