Erciyes'e Arapların İlgisi Artıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla dünyanın sayılı kış turizm merkezlerinden olan Erciyes’e, Arap dünyasının ilgisi her geçen gün artıyor.

Erciyes'e Arapların İlgisi Artıyor
Türk Hava Yolları, Arap dünyasının sosyal medya fenomenlerini Erciyes’e getirdi. Erciyes’i gezen ve kış turizm merkezi ile ilgili ayrıntılı bilgiler alan sosyal medya uzmanları Erciyes’le ilgili paylaşımlar yaparak Arap dünyasını Erciyes’e davet etti. Suudi Arabistan’dan gelen Sosyal Medya Fenomeni Sultan Almarwani, Kayseri bölgesi ve Erciyes’in çok güzel olduğunu belirterek sosyal medya vasıtasıyla tanıtımlar yapmaya başladıklarını söyledi.

Almarwani, en kısa zamanda ailesiyle birlikte Erciyes’e kayak yapmak için geleceğini dile getirdi. Sosyal Medya Fenomeni Majed Alassiri de, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne misafirperverliği için teşekkür etti.

Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cıngı da, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Erciyes’teki yatırımlarının sürdüğünü belirterek, bu yatırımlarla birlikte bir taraftan da tanıtıma ağırlık verdiklerini söyledi.

Tüm dünya insanlarının Kayseri’ye gelmesini sağlamak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Cıngı, "Türk Hava Yolları da tanıtım çalışmalarımıza katkıda bulunuyor. Suudi Arabistan’dan turizmci ve sosyal medya uzmanlarını Erciyes’e getirdik. Sosyal medya üzerinden tanıtım yapacaklar. Fotoğraflar çekerek çok güzel paylaşımlar yaptılar. Bu çalışmalarla tüm dünyada Erciyes konsepti oluşacak ve insanlar kış turizmi için Kayseri’ye gelecek" dedi.

Kaynak: İHA