Cihadiye'de Doğalgaz Sevinci

Bursa’nın Yenişehir ilçesinin Cihadiye Mahallesi doğalgazla buluşuyor.

Cihadiye'de Doğalgaz Sevinci
Doğalgaz temel atma töreninde konuşan Mahalle Muhtarı Necmettin Ayas, mahallelerinin doğalgazla buluşmasından dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, emeğe geçenlere teşekkür etti. İNGAZ Genel Müdürü Faruk Coşkun, 3 kilometrelik bir hat döşeyeceklerini belirterek, “Kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayacağız. Hedefimiz kazasız belasız bitirmek. Sizlerden ricamız, kazacağımız çukurların yanında çocuklarınız oynamasın. Kasım 15 gibi de çalışmaları tamamlayıp asfaltı bitireceğiz. Sizlerden biraz sabır istiyoruz” dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, Yenişehir merkezde ne varsa yeni oluşturulan mahallelerde de onların olacağını belirterek, “Yenişehir’i bir bütün olarak görüyoruz. Bugün Cihadiye’nin doğal gaz temel atma törenindeyiz. İnşallah bundan sonra yakın mahallelerimizde de bu çalışmayı gerçekleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinde Cihadiye halkına doğalgaz sözü verdiğini belirterek, “Mahcup olmadık çok şükür. Biz temel atma törenini ramazan bayramı sonrasında yapacaktık. Ancak 15 TDemmuz darbe girişimi planımızı bozdu. Çok şükür darbeyi püskürttük ve bugün temelini atıyoruz. İnşallah 3-4 yıl içinde ilçemizin bir çok yeni oluşturulan mahallesini de doğalgaz ile buluşturacağız. Cihadiye’ye doğalgaz hayırlı olsun” dedi.

Yenişehir Kaymakamı Abdullah Çiftçi’de, alt ypı çalışmalarının zahmetli işler olduğunu belirterek, doğalgazın hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından doğalgazın temeli atıldı.
Kaynak: İHA