Cerablus'a 2 Tır Dolusu Yardım Malzemesi Gönderildi

AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığının, 'Mazlumlar İçin Sınırları Aşan Gençlik' sloganıyla düzenlediği kampanya kapsamında toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi, Cerabluslulara dağıtıldı.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında terör örgütü DAEŞ'ten kurtarılan Cerablus halkına, Türkiye'den insani yardımlar sürüyor.

Bu kapsamda AK Parti Sivas Gençlik Kolları Başkanlığının, 'Mazlumlar İçin Sınırları Aşan Gençlik' sloganıyla düzenlediği kampanyada toplanan 2 tır dolusu yardım malzemesi, ilçeye ulaştı.

Söz konusu malzemeler, Özgür Suriye Ordusunun denetiminde Cerablus Meydanı'nda halka dağıtıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Yardımcısı Tarık Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her zaman mazlumların yanında olduklarını söyledi.

Kampanyaya katkı sunanlara teşekkür eden Güneş, 'Bugün bizi buluşturan kardeşliktir, burada yardımlarımızı dağıtacağız inşallah, daha öncede yardımlarımız olmuştu, bundan sonrada olmaya devam edecek. Allah'ın izniyle nerede bir mazlum varsa AK Parti olarak onların yanında olacağız.' dedi.

Cerablus'un özgürleştirilmesinde etkin rol oynayan Sultan Murad Tümeni komutanlarından İsmail Arap da yardımlardan dolayı AK Parti Gençlik Kollarına teşekkür etti.

Kaynak: AA