Bursagaz, İznik'te İlk Müşteri Merkezini Açtı

Bursagaz, Bursa’nın İznik ilçesinde müşteri merkezi açtı.

Bursagaz, İznik'te İlk Müşteri Merkezini Açtı
Alman EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, haziran ayında ilçeye ilk doğalgazı vermesinin ardından müşteri merkezini de açtı. Bursagaz Müşteri Hizmetleri Müdür Yardımcısı Mehmet Fehmi Başol, Mahmut Çelebi Mahallesi Kılıçarslan Caddesi’nde hizmete giren müşteri merkezinde abonelik işlemleri, kredi kartı tahsilatı ve doğalgaz ile ilgili her türlü bilgilendirmenin yapılabileceğini bildirdi.

Üç ay gibi kısa bir sürede İznik’te 1400 abone ve 665 doğalgaz kullanıcısına ulaşıldığını belirten Mehmet Fehmi Başol, “Bursagaz olarak her geçen gün artan müşteri taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Tarihî ve kültürü ile önemli bir yere sahip olan İznik’e, çevreye zarar vermeyen yakıt olan doğalgazı ulaştırmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Eylül ayında Bursa’daki bütün doğalgaz kullanıcıları ile birlikte İznik’te de sayaç okuma işlemleri gerçekleştirildi.

İznik Belediyesi’nin büyük desteği ile tamamlamış olduğumuz bu proje sayesinde İznik’in havası artık daha temiz” diye konuştu.

Doğalgaz faturası ödemeleri PTT şubeleri, anlaşmalı bankalar ve www.bursagaz.com web adresinden kredi kartı ilegerçekleştirilebiliyor. Her türlü bilgiye 7/24 hizmet veren 444 11 33 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.
Kaynak: İHA