Başkan Üzülmez, Öz Uzuntarla Kooperatifi Ve Elimsan'ı Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Öz Uzuntarla Kamyoncular Lojistik ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Elimsan Fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Üzülmez, Öz Uzuntarla Kooperatifi Ve Elimsan'ı Ziyaret Etti
Öz Uzuntarla Kamyoncular Lojistik ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ni ziyaret eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kamyoncu esnafı ile sohbet etti. Kooperatif üyelerinin dertlerini dinleyen Başkan Üzülmez, üyelerin sıkıntıları ile ilgili görüş alışverişinde bulunarak, kendilerine alternatif çözüm önerileri de sundu. Ziyaretin ardından konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hepiniz helal lokma için çaba harcıyorsunuz, önce Allah’ın izni, sonra da sizlerin sabır ve azmiyle engeller kalkacak, herkes kendi hayatında düzlüğe çıkacaktır. Rabbim dermansız dertlerden esirgesin” dedi.

Kooparatif ziyaretinin ardından Elimsan’ı ziyaret eden Başkan Üzülmez yöneticilerle bir araya geldi. Kartepe sınırları içerisinde faaliyet gösteren esnaf ve sanayi kuruluşlarına zaman zaman ziyaretler yaparak incelemelerde bulunan ve diyalog halinde olan Başkan Üzülmez, öğle yemeğini işçilerle birlikte yiyerek onlarla sohbet etti.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hepiniz helal lokma için çaba harcıyorsunuz, önce Allah’ın izni, sonra da sizlerin sabır ve azmiyle engeller kalkacak, herkes kendi hayatında düzlüğe çıkacaktır. Rabbim dermansız dertlerden esirgesin cümlemizi” diye konuştu.

Kaynak: İHA