Niksar'da Şairlerden Unutulmaz Şiir Şöleni

Niksar’da Niksar Kaymakamlığı, Niksar Belediyesi ve Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği işbirliği ile "Erzurumlu Emrah’tan Cahit Külebi’ye Şiir Şöleni" düzenlendi.

Niksar'da Şairlerden Unutulmaz Şiir Şöleni
Niksar Vakıf İş Merkezi’nde düzenlenen programa Kaymakam Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkan Vekili Sami Ünsal, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kelemci, Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü’nden Bekir Yeğnidemir, TRT Erzurum Radyosu Müdürü İsmail Güngör, Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği (TOŞAYAD) Başkanı Remzi Zengin, halk aşıkları, şairler ve vatandaşlar katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Remzi Zengin bu gecenin hazırlanmasında destekleri olan Niksar Belediyesi nezdinde Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.

Niksar Belediye Başkan Vekili Sami Ünsal ise yaptığı konuşmada, “Böylesine müstesna şairlerimizi ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Belediye Başkanımız Özdilek Özcan bey Ankara programı nedeniyle bu güzel birlikteliğe dahil olamadı. Kendisinin sizlere selamları var. Ben ülkemizin dört bir yanından gelen şiir dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ise yaptığı konuşmada böyle programların insanların birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, bu gibi faaliyetlerin zenginleştirilerek devam etmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Tokat Şairler ve Yazarlar Derneği Üyesi Mahmut Hasgül sunuculuğunda çeşitli illerden gelen şairler ve ozanlar teker teker sahne aldı. Program sonunda ise Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya ve Niksar Belediye Başkan Vekili Sami Ünsal katılımcılara çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA