Çorlu TSO'dan 860 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı

TEKİRDAĞ – Tekirdağ Çorlu’da Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ihtiyaç sahibi 860 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı.

Çorlu TSO'dan 860 Öğrenciye Ayakkabı Yardımı
Çorlu TSO tarafından, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaraereğlisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 860 öğrenciye ayakkabı yardımı yapıldı. Ayakkabılar, Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Gönül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Serkant Hocaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Sevim tarafından, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Uçak’a teslim edildi.

860 ayakkabı ihtiyaç sahibi öğrencilere verilecek

Çorlu TSO’nun yardımının örnek teşkil ettiğini belirten Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Reşat Uçak, “Çorlu’da bulunan okullarımızda ihtiyaç sahibi ve yetim çocuklarımızı tespit ettik. Bu tespit sırasında okul müdürlerimizden gerekli bilgiyi aldık. Bugün Çorlu TSO’dan gelen 860 ayakkabıyı ihtiyaç sahibi öğrenciye vereceğiz. Umarım bu gibi sosyal yardımların devamı gelir" dedi.

Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin yapmış olduğu giyecek yardımı kapsamında bu yıl öğrencilerimizin ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamak için karar aldık. İlçe Milli Eğitim Müdürlerimizin belirlediği okullarda toplam 860 öğrenciye ayakkabı yardımı yapmış bulunmaktayız. Amacımız yaklaşan kış öncesi öğrencilerimizin eksikliklerini bir nebze de olsa giderebilmektir. Odamız olarak, öğrencilerimiz ve halkımız adına Birliğimize teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA