Teknik Direktör Samet Aybaba Buse Kaba'yı Ziyaret Etti

Türk Milli Takımı’nın eski futbolcularından ve deneyimli Teknik Direktör Samet Aybaba, Dörtyol ilçesi Karakese Mahallesi’ndeki lösemi hastası 12 yaşındaki Buse Kaba’yı ziyaret ederek moral verdi.

Teknik Direktör Samet Aybaba Buse Kaba'yı Ziyaret Etti
Meclis toplantısı nedeniyle ziyarette bulunamayan Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Teknik Direktör Samet Aybaba’yı telefonla arayarak, Buse Kaba’ya yaptığı moral ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ziyarete Dörtyol Beşiktaş Taraftarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Başkanı Abdullah Karabulut önderliğinde Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, HBB Dörtyol Erzin Payas Koordinatörü Tansel Demirel, Dörtyol Belediyesi Sosyal Yardım işleri Müdürü Aykal Kendir, Karakese İlkokulu Müdürü Mustafa Erdem, Dörtyol Esnaf Spor Yöneticisi Kazım Yıldırım, Dörtyol İlk Kurşun Bisiklet Kulübü Derneği’nden Burak Tanıyıcı ve Safa Ok TEMAD yönetiminden Ahmet Azgın, TSYD İskenderun Temsilcisi Yaşar Güllü ve Yöresel Musiki Topluluğu katıldı.

Beşiktaş hayranı olduğu bilinen ve geçtiğimiz günlerde Beşiktaşlı futbolcuların da imzalı formalarının hediye gönderildiği Buse Kaba, ziyarette Samet Aybaba ile birlikte Yöresel Musiki Topluluğu’nun kendisi için verdiği mini konseri dinledi.

Buse ile bir süre sohbet eden Aybaba, "Buse’yi ziyaret etmekten mutlu oldum. Beşiktaşlı bütün oyuncuların imzaladığı forma zaten kızımıza hediye edilmiş. Ben de ziyaretten memnuniyet duydum, teklif üzerine seve seve geldim. İnşallah ziyaretimiz kızımıza moral olmuştur. Önümüzdeki günlerde kızımızı doktorların da izniyle Beşiktaş maçına götürmeyi talep edeceğim" diye konuştu.

Aybaba daha sonra Buse’ye cep telefonu numarasını vererek kendisini her zaman arayabileceğini söyledi.



İlkokul 4’üncü sınıfta okurken 10 ay önce lösemi teşhisiyle tedavisine başlanan Buse Kaba, Aybaba’ya teşekkür ederek, çok memnun olduğunu, sağlığı elverirse maça gitmeyi çok istediğini belirtti.

Ünlü Teknik Direktör Samet Aybaba’ya portakal ve mandalina ikram edildi.
Kaynak: İHA