Öğrenciler Aşureyi Hazırlayıp Servis Etti

Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu öğrencileri Muharrem Ayı dolayısıyla aşure programı düzenlendi.

Öğrenciler Aşureyi Hazırlayıp Servis Etti
Kahta Meslek Yüksekokulunda düzenlenen aşure programına Kahta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İ. Ali Olgunoğlu, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Kahta Meslek Yüksekokulu öğretim görevlilerinin finanse ettiği aşure programında Turizm Bölümü öğrencileri tarafından Muharrem Ayı münasebetiyle aşure yapıldı.

Aşure, Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Mahir Serdar Yılmaz ve Kahta Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Öğretmeni İsa Üstündağ gözetiminde öğrenciler tarafından hazırlandı.

Kahta Borsa İstanbul Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi mutfağında hazırlanan aşure, Kahta MYO’ya getirilerek bölüm öğrencileri tarafından servis edildi. Aşure öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Mahir Serdar Yılmaz, “Kahta MYO idaresi gerek ise öğrenci arkadaşlarımızın katkılarıyla bir aşure programı düzenlenmeyi karar aldık.

Kahta Borsa İstanbul Meslek ve Teknik Anadolu Lisesinde öğrencilerimiz okul öğretmenlerinin yardımıyla aşurelerimizi hazırladı. Yaklaşık 1200 kişilik hazırladığımız aşureyi öğretim görevlileri ve öğrencilerimize ikramda bulunuyoruz. Bu güzel etkinlikte katkısı olan Kahta MYO Müdürü Doç. İ. Ali Olgunoğlu, Öğretim Görevlileri ve sevgili Turizm Bölümü öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Böylesi güzel etkinliklere devam edeceğiz” dedi.

Hazırlanan 1200 kişilik aşurenin bir bölümü Kahta KYK yurdunda okuyan öğrencilere servis edilmek üzere gönderildi.
Kaynak: İHA