Bayramiç'te Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor

Çanakkale’ye bağlı Bayramiç İlçesinde belediye tarafından Atatürk Caddesi ve Kıbrıs Caddesi üzerinde biten altyapı çalışmalarının ardından üstyapı çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Bayramiç'te Üst Yapı Çalışmaları Sürüyor
Bayramiç Belediyesi Atatürk Caddesi ve Kıbrıs Caddesi üzerinde altyapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yaz aylarında iki cadde ve bu caddelere bağlanan sokaklardaki doğalgaz hat çekme ve enerji hatlarının yer altına alınması çalışmaları nedeni ile bozulan yol ve kaldırımlar yeniden yapılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sadettin Arslan, uzun süredir devam eden enerji hatlarının ve doğalgaz olmayan bu caddeye bağlanan bazı sokaklarda kaldırım ve yolların bozulduğunu ifade etti.

Arslan, "Uzun süredir özellikle Camicedit Mahallesindeki altyapı ve üstyapı çalışmaları devam etmekte. Doğalgaz, enerji hatlarının yeraltına alınması çalışmalarıyla birlikte su hattımızı ve yağmur atık suyu hattını da yeniledik. Kıbrıs Caddesinde asfaltlama ve kilit parke çalışmalarımız sona erdi kaldırım peyzaj çalışmaları ile birlikte caddeye bağlantılı sokaklardaki çalışmalarımız devam ediyor. Kış gelmeden bozulan yollarımızı ve kaldırımlarımızı yeni baştan yaparak halkımızı karda kışta çamurdan kurtarmak için yoğun bir çalışma içindeyiz. Kaldırım ve taş döşeme çalışmalarımızı önemli ölçüde tamamlamak üzereyiz" dedi.

Kaynak: İHA