Arguvan Kaymakamı Yosunkaya Öğretmenlerle Toplantı Yaptı

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavıyla ilgili öğretmenlerle toplantı yaptı.

Kaymakam Yosunkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay ve Şube Müdürü Hafız İmer'le 23-24 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek TEOG sınavı öncesinde sınavın yapılacağı okulları ziyaret etti.

Okul yöneticileri ve öğretmenlerle toplantı yapan Kaymakam Yosunkaya, burada yaptığı konuşmada, 'İlçede eğitimi birinci öncelik kabul ediyoruz. Buna bağlı olarak da amacımız sınav öncesi herhangi bir eksiğimizin olup olmadığını tespit etmek, ilçemizin başarısının daha üst sıralara çıkarılmasını sağlamak, başarılı ancak ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerimize yardımcı olmak, öğretmenlerimizin öğrencilerimizin başarısı için ne tür desteklere ihtiyacı olduğunu birlikte istişare etmek ve de yeni eğitim öğretim yılının başarılı olması dileklerini öğretmenlerle paylaşmak için toplandık.' diye konuştu.

TEOG sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Yosunkaya, öğretmen ve öğrencilerin heyecanlı olduklarını gözlemlediğini ve bu tür ziyaretlere devam edileceğini aktardı.

Kaymakam Yosunkaya, ziyaretleri kapsamında Atatürk İlkokulu'nda anasınıfı ve birinci sınıf öğrencileriyle buluşarak onlara pasta ikramında bulundu.

Kaynak: AA