Uşak Belediyesi İle Tapu Ve Kadastro Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü

Uşak Belediyesi ile Tapu ve Kadastro Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Uşak Belediyesinde düzenlenen toplantıda açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, protokolle kullanıcıların güncel bilgilere daha rahat ulaşabilmesinin amaçlandığını ifade etti.

Kurumlar arası işbirliğinin şehrin kalkınmasına katkıda bulunacağını dile getiren Cahan, 'Kurumlar arası işbirliği şehrimizi inşallah daha ileriye götürecek. Artık tapudaki kayıtları da belediyemiz online olarak görecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, Bölge ve İl Müdürlükleriyle koordineli bir şekilde çalışıp halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.' dedi.

Tapu ve Kadastro Denizli Bölge Müdürü Süleyman Özen ise iş birliği protokolü ile bilgisayar ortamına aktarılan tapu kayıtlarının kullanıcılara, kamu kurum ve kuruluşlarına sunulacağını kaydetti.

Vatandaşların kat ittifakı ve kat mülkiyeti işlemleri için mimari projelerin belediyeden müdürlüğe elektronik ortamda gönderilmesini talep ederek, işlemlerini kısa sürede tamamlayabileceğini belirten Özen, 'Bugün burada önemli bir görevi ifa etmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu anlaşmanın ülkemize, Uşak ilimize, halkımıza ve Tabu Kadastro camiasına hayırlı olmasını temenni ederim' dedi.

Konuşmaların ardından protokol imzalandı.

Kaynak: AA