Terörle Mücadelenin Göz Bebeği 'Ural' Giresun Emniyet Müdürlüğüne Teslim Edildi

Giresun Emniyet Müdürlüğü araç parkının güçlenmesi için alınan yeni araçlar törenle teslim edildi.

Terörle Mücadelenin Göz Bebeği 'Ural' Giresun Emniyet Müdürlüğüne Teslim Edildi
Giresun Valiliği önünde düzenlenen törende Emniyet Genel Müdürlüğü ihtiyaçları kapsamında Otokar’a sipariş edilen URAL 4×4 taktik tekerlekli zırhlı araçlarının Giresun’a verilen 2 aracının da teslimatı tamamlandı.

Araç teslim töreninde değerlendirmelerde bulunan Giresun Valisi Hasan Karahan, araçların şehrin huzur ve güvenliği için önemli bir katkı olduğunu söyledi.

Giresun’un bölgenin huzur şehri olduğunu belirten Karahan, “Giresun Emniyet Müdürlüğümüze, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından sağlanan araçların teslim törenini hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Giresun’umuzun bir huzur ve emniyet şehri olması için tabi ki araç ve gereç yeterli olması büyük bir önem taşıyor. Her sene ilave araçlarla araç parkımızı yenildik ve güçlendirdik. Bu son ilaveler ciddi bir katkı sağladı. Bu sene önemli bir destek ve katkıyla araç parkımızı olağan üstü güçlendirdik” dedi.

Personel eksiğini son atamalarla tamamladıklarını vurgulayan Karahan, “Personelimizde yetersizlik vardı, onu da son atamalarla kapattık. Bunların hepsi tabi ki de, Giresun’umuzun huzuru için gerekli. Bölgenin en güvenli ve huzurlu şehriyiz. 2016 yılını da böylece toparlayıp kapatıyoruz. Bu araçlar konusunda katkısı olan Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Emniyet Genel Müdürümüze teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA