Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, poligon eğitim atışı sırasında şehit olan Komiser Yardımcısı Erdem Uçar için taziye mesajı yayımladı.

Albayrak mesajında, Küçükçekmece Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Uçar'ın, İstanbul atış poligonunda yaşanan kaza sonucu şehit olduğunu üzüntü ile öğrenmiş olduğunu belirtti.

Albayrak, mesajında şehit polis Uçar'a Allahtan rahmet dilediğini belirterek, 'Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyorum' ifadelerini kullandı.

- Önsel'den, Albayrak'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Koray Önsel, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Önsel'in Albayrak'a çalışmalarında başarı dilediği belirtildi.

Açıklamada, Albayrak'ın bu ziyaretten memnuniyet duyduğu ve Önsel'e siyasi hayatında başarılar dilediği kaydedildi.

- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kızıltoprak mesajında, Cumhuriyetin çok zor çabalar sonunda savaşarak kazanıldığını belirtti.

Türk halkının hiç bir etnik farkılılk gözetmeden bir olarak bu vatanı kurtardağını aktaran Kızıltoprak, şunları kaydetti:

'Vatanı ve milli birliği işgal kuvvetlerince parçalanmak üzere olan bir milletin, genç-yaşlı, kadın-erkek, doğulu-batılı demeden el ele, omuz omuza, canını hiçe sayarak sürdürdüğü mücadelenin eseri Türkiye Cumhuriyeti’nin, kuruluşunun 93. yıl dönümünü bir kez daha coşku ve gururla kutluyoruz.'

-Ergene'de yol yapım çalışmaları devam ediyor

Ergene Belediyesi ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Ergene Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Ergene genelinde asfalt yol çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Ergene Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiği ve vatandaşların istekleri doğrultusunda hareket edileceği kaydedildi.

Kaynak: AA